Designervarer, en konkurrence og noget om anvendelse – &ARTICLE
Til dig der ønsker sig det perfekte badeværelse

Designervarer, en konkurrence og noget om anvendelse

moodings_1


Annonce for Moodings


Vi elsker at fornye vores hjem med nye flotte og spændende produkter; men det kan altså være dyr affære i længden, så det er med at finde balancen og få det mest optimale ud af de produkter, man har. Længe har vi sukket efter dette flotte fad og denne vildt smarte ‘Mirror Box’ og forleden fik vi så muligheden for at klikke begge dele hjem. To lækre produkter som giver mange muligheder for styling og anvendelse, som vi tænkte at dele med jer.

5

Fadet fra Muubs bruger vi lige nu her i julen til klementiner, som står på sofabordet – også yderst effektivt, når man er snacksulten, og derved tyer til sundere sager :) Når vi overtager den nye lækre lejlighed med et badeværelse, der er langt mere optimalt indrettet end vores nuværende, skal vi havde fadet stående ved siden af vasken med lækre produkter i som herunder. Ser det ikke lækkert ud?

1

Produkter herover: Fad fra Muubs, body lotion fra Meraki, håndcreme fra Meraki, lignende svamp fra Meraki, børste fra Humdakin


En tredje måde man kan benytte fadet på er ved at rulle en masse små hvide vaskeklude sammen og lægge dem i fadet, så man kan bruge dem til at tørre hænder. Det kræver selvfølgelig lidt mere vask, når man ikke bare bruger et håndklæde, men vi er ret overbeviste om, at det vil give en rigtig lækker og eksklusiv følelse på badeværelset.

Mirror Boxen er også en investering til vores nye lejlighed, som vi har i tankerne at hænge i entréen, så der er plads til nøgler, pung og alt de der løse ting, som man lægger alle vegne, fordi man ikke kan smide dem for langt væk, da man jo bruger dem hele tiden. Det gode ved Mirror Box er, at spejlet og de små bøtter kan justeres, så man kan sætte det som man vil – der er utrolig mange muligheder. Udover i entréen kan Mirror Box for eksempel også bruges på badeværelset til tandbørste, lidt cremer, pincet og så videre. Så har man det hele lige ved hånden uden at skulle have det liggende helt fremme.

mirror-box

Vi havde også snakket lidt om måske at have den i køkkenet og så plante krydderurter i de små bøtter; det kunne være ret hyggeligt. Det er i hvert fald fedt at have items, som vi altid kan flytte rundt i lejligheden, som vi lige føler for og på den måde skabe fornyelse uden at betale én krone.

Fadet fra Muubs og Mirror Box fra WOUD er begge fra Moodings – en fantastisk onlineshop, der har et hav af lækre designervarer fra alle vores yndlingsbrands (såsom MENU, Normann, Nomess, HAY, AYTM). Den faste læser af &ARTICLE vil i den grad kende til Moodings, da vi tit fortæller om dem og linker til dem – og det er ikke helt tilfældigt. De har nemlig prisgaranti på deres varer, så du finder altid de lækreste produkter til den bedste pris hos dem :)

Vind 3.000 kroner til Moodings!

Nu har vi jo så tit snakket om Moodings og linket til en masse lækre produkter, så vi kunne næsten forestille os, at du sidder med en liste over produkter, der er længere end hvad din konto tillader ;) Vi kender i hvert fald dén følelse! Derfor er vi rigtig glade for at kunne give jer muligheden for at deltage i konkurrencen om et gavekort på hele 3.000 kroner til Moodings, som kan bruges til lige dét I har lyst til.

Du skal blot indtaste din e-mail herunder, så Moodings kan kontakte den heldige vinder den 21. december 2017. Held og lykke! :)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Til dig der ønsker sig det perfekte badeværelse