Sådan bruger du TV’et i din indretning – &ARTICLE
Tip: Fine kopper fra H&M Home

Sådan bruger du TV’et i din indretning

ezgif-1-8344351b17


Annonce for Philips TV


Som vi skrev om her, var vi forleden til fremvisning af de nye flotte fjernsyn fra Philips TV, hvor vi fik lov til at opleve deres sindssygt skarpe TV-skærm, den flotte Ambilight-teknologi, som kaster lys op på væggen bag, hvilket giver en helt fortryllende effekt, og det stilrene design. Nu har vi fået æren af at få et af deres nyeste TV hjem til os for at vise jer, hvordan vi styler et TV og bruger det i indretning – for det er jo eftersigende ikke det allerletteste. Eller er det?

philips

Her kommer vores guide til, hvordan du gør:

1. Google er ikke din ven
Hvis du Google ‘How to style a TV‘ eller noget i den stil, vil du unægteligt møde en masse hjemmesider, der giver dig guides til, hvordan du skal plastre væggene omkring TV’et ind i plakater, hylder, reoler og meget andet. Det er en stor misforståelse, at fjernsynet skal dækkes til af en masse genstande – i hvert fald det nymoderne fjernsyn, som er pænt i sig selv og ikke behøver blive gemt væk eller gå i ét med tapetet. Tværtimod!

2. Keep it simple
Når du indretter med dit TV, er der i vores øjne ikke så meget, du skal være opmærksom på andet end blot at holde det simpelt. Glem derfor alt om føromtalte forældede guides fra nettet, der fortæller, hvordan du skal sætte billederammer og hylder rundt om fjernsynet. Lad dit TV stå frit og tale for sig selv; nymoderne fjernsyn er ikke store grimme kasser længere – nærmere kunststykker.

Vi har for eksempel stylet Philips 55 tommer OLED 4K Ultra HD tv med ambilight teknologi herhjemme meget simpelt: på en fin bænk, med drømmevasen fra MENU ved siden af og de fineste blomster. Så enkelt kan det – og bør det – gøres. Du kan med fordel også stille fjernsynet på gulvet, når du er oppe i en skærmstørrelse som denne; i såfald vil vi så anbefale at få noget på væggene over, så væggen ikke bliver helt bar.

2011-12-31-23-00-00-3001

Læs også: Philips Ambilight – sådan fungerer det

3. Brug fjernsynet aktivt
Den største udfordring der er med et TV er, når det er slukket. Den store sorte skærm suger rummet til sig. Derfor kan du med fordel bruge dit fjernsyn aktivt i din indretning. For eksempel som her, hvor vi har fundet en naturvideo i Ultra HD kvalitet, som kører i baggrunden. Du kan også lave det til en brændeovn, som vores bloggerkollega Mamamaruska.dk har gjort her, eller du kan lade familiealbummet fra din telefon køre som slideshow. Mulighederne er mange :)

Så for at samle op: Lad dit TV tale for sig og forsøg ikke at skjule det. Husk også at brug det aktivt, når du ikke sidder foran det.

ph_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Tip: Fine kopper fra H&M Home