Fine, feminine toner fra AYTM – &ARTICLE
DIY: Afstøbning af hånd i gips

Fine, feminine toner fra AYTM

aytm_nyheder


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Har I set de fine nyheder fra AYTM, som er landet ovre hos Moodings.com? Vi er jo – som skrevet her blandt andet – kæmpe fan af AYTM, af deres univers, de kantede produkter og den nytænkende måde at producere smukt interiør til hjemmet på.

Den nye kollektion kommer med nye produkter og nye varianter af tidligere produkter, for eksempel den populære Globe vase, som nu også kan købes i lyserøde toner. Generelt for den nye kollektion er sort, messing og lyserød; et feminint touch, som vi synes klæder kollektionen – og AYTMs portefølje generelt – rigtig fint!

Vil I vide hvad det bedste af det hele er? Moodings kører sommerudsalg i denne weekend (1. – 3. september 2017), hvilket betyder, du kan få 25% rabat på ovenstående produkter, resten af AYTMs kollektion(er) og selvfølgelig resten af hele Moodings.com* med koden BD25. YAY! Du kan finde dine favoritter her eller shoppe ovenstående produkter direkte herunder:

1. Globe vase // 2. Bordeaux pude // 3. Fumi table // 4. Angui bench // 5. Grasil floor candle holder // 6. Angui table


* Rabatkoden gælder ikke GUBI og Oliver Furniture

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

DIY: Afstøbning af hånd i gips