Søndagsshopping: Side tables med et eksklusivt look – &ARTICLE
Dette har vi købt fra Søstrene Grenes nye kollektion

Søndagsshopping: Side tables med et eksklusivt look

sidetable_1


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Side tables, coffee tables, natborde.. Kært barn har mange navne. Og udover at være utroligt pæne, og det perfekte dekorative Instagram-spot, så er side tables også meget praktiske. Vi kan vist alle blive enige om, at et natbord er uundværligt. Man vil gerne have en lille natlampe stående, en god bog, plads til en kop kaffe eller te til de sløve weekender og selvfølgelig plads til telefonen, mens den oplader om natten.

Der findes mange fine bud på side tables, som har et ekslusivt og lækkert look og med den perfekte størrelse; derfor har vi fundet vores 11 favoritter frem til dig, som står og mangler nyt natbord, side table, coffee table eller et lille lækkert bord til en anden anledning ;) Vil du se flere end vores favoritter, kan du tage et kig i det store udvalg lige her.

sidetable_2

1. WOUD // 2. ferm LIVING // 3. GUBI // 4. MENU // 5. MENU // 6. HAY // 7. Foxy Potato // 8. AYTM // 9. GUBI // 10. AYTM // 11. HAY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Dette har vi købt fra Søstrene Grenes nye kollektion