Et nyt sæt lamper fra WOUD: Gap Pendel – &ARTICLE
Vores nye lejlighed: Kom med indenfor

Et nyt sæt lamper fra WOUD: Gap Pendel

woud-gap-pendel-lampe

Egentlig er det lidt en løgn; for de her lamper – WOUD Gap Pendel – er overhovedet ikke nye. Vi har fået dem i gaver af to omgange, men har ikke hængt dem op i den gamle lejlighed, så de har blot stået og ventet på, at en ny lejlighed blev en realitet, så de kunne skabe liv og varme her. Og det skete jo som bekendt forleden :)

woud-gap-pendel-lampe-1

Da vi har valgt at sætte gullige pærer frem for hvidt lys i lamperne, giver de hygge-belysning, som vi synes passer perfekt til hjørnet i vores stue, hvor vi også har malet den ene væg grå. Gullige pærer er et snedigt træk, hvis du har en lampe, du vil bruge til hyggelig belysning, mens det hvide lys egner sig bedre til praktisk belysning. Dog skal du være opmærksom på at for meget hvidt lys ad gangen, kan give hovedpine for nogen, mens det gullige er mere rart for øjnene (og hjernen).

Lamperne er GAP PENDEL fra WOUD og findes i disse to størrelser i hvid og sort. Den lille GAP PENDEL koster 1.095 kroner, mens den store koster 1.175 kroner. Begge forhandles hos Moodings her. Vi er helt vilde med de rene linjer, messingdetaljern inde i lampen og udskæringen op ad siden.

gap-pendel-woud-lampe

1 kommentar

  • I think that is among the so much vital information for me.
    And i’m happy reading your article. However should statement on few common things, The website
    taste is ideal, the articles is in point of fact
    excellent : D. Just right task, cheers

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Vores nye lejlighed: Kom med indenfor