Du fortjener at sove dejligt: Sådan får du ro i soveværelset! – &ARTICLE
Nyhed til køkkenet: HAY Kitchen Market

Du fortjener at sove dejligt: Sådan får du ro i soveværelset!

sovevaerelset


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Aaahh.. Vi kender – forhåbentlig – alle følelsen af at komme hjem efter en lang dag på job, skole eller hvad dagen nu er blevet tilbragt med, spise noget mad og gå på hovedet direkte i seng og sove dejligt. Det er så tiltrængt nogengange, og det er bare så vigtigt at atmosfæren i dit soveværelse fungerer optimalt, før din krop kan falde helt til ro.

For nogle måneder siden lavede vi en lille makeover i vores soveværelse; en makeover som har haft kæmpe betydning for udseendet såvel som vores søvn. Og selvom vi er nogle stilrene interiørnørder, så er vores indre trods alt det vigtigste. Derfor tænkte vi at komme med nogle tips til, hvordan du let og nemt kan forbedre din søvn og blive et bedre menneske – for man bliver altså et mere behageligt og positivt menneske at omgås, når man har fået sin søvn.

kabe_3

1. Indretningen i dit rum
Dit soveværelse skal for det første være indrettet til at slappe af. Er du typen, der ikke kan slappe helt af din krop, hvis der er lidt rod, så sørg for at, der er helt cleanet – og omvendt; hvis du er typen, der har det bedst med lidt rod, så hav gerne en lidt mindre stringent indretning i dit soveværelse, så du kan falde til ro.

2. Kan farve på væggene have en betydning?
JA! Mørkere farver giver din hjerne ro og virker afslappende på dig. Det er heller ikke helt tilfældigt vi har valgt en meget mørkeblå farve til vores soveværelse; udover den er pæn, så giver den ro. Tilmed har vi på den spartlede væg hængt rolige billeder af naturen i sort hvide nuancer.

3. Lækkert sengetøj
Godt nok findes der ingen undersøgelse, der bakker vores påstand her op, men vi er nu ret sikre på, at nyvasket og lækkert sengetøj gør noget positivt ved din søvn. Vores sengetøj på billedet her øverst i indlægget er fra JYSK og kan klart anbefales. Virkelig lækkert og så er det hvidt på den ene side og gråt på den anden, så man kan lege lidt i forhold til indretningen i soveværelset. Vores næste køb i forhold til sengetøj er helt klart ét af disse sæt fra Crisp Sheets.

kabe_1

4. Du har hørt det før..
.. træning, sukker og lys fra mobil, TV osv. er ikke din bedste ven inden sengetid! Træning og sukker booster dit energiniveau (på hver deres måde vel at mærke) og det blå lys fra dine elektroniske enheder får din hjerne til at kvikke op. Er du typen, der liiiige skal tjekke Instagram inden du siger godnat, og kan du bare ikke lægge den fra dig, så forstår vi dig godt; vi er helt i samme båd! I såfald kan du med fordel slå Night Shift til på din telefon; dette gør skærmen varmere i farven, så du ikke får så skarpt et blåt lys på skærmen men et roligere rødligt skær.

Sov godt :)

2 kommentarer

  • Virkelig flot makeover! Jeg er helt enig i, at mørke farver er gode i et soveværelse. Nu bliver jeg nød til at læse jeres andre indlæg om soveværelset for at finde ud af, hvad I har gjort ved væggen, for det ser godt ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Nyhed til køkkenet: HAY Kitchen Market