Vi skal have ny sofa – &ARTICLE
Brand focus: Bolia klar med ny luksuriøs kollektion

Vi skal have ny sofa

sofaer_1


Dette indlæg indeholder annoncelinks. Læs mere om brug af annoncelinks på &ARTICLE her.


Vi har en rigtig flyder. En kæmpe en med chaiselong og hele pivtøjet. Vi må dog sande, at den altså er alt for stor til bare os to, og så tager den så meget fin gulvplads, som kunne udnyttes bedre.

Derfor er vi gået på sofajagt efter den perfekte sofa. Den endelige stil er vi ikke helt sikre på endnu, da det kommer lige så meget an på stylingen, som selve sofaen, og vi spiller derfor med ret åbne kort. Indtil videre har vi dog fundet disse 4, som er på ønskelisten pt., og så må vi bruge de næste måneder på at spore os ind på, hvilken valget skal falde på.

Hvilket er din favorit?

stay_sofa_bloomingville

STAY SOFA fra Bloomingville har nogle fine bløde former, samtidig med at være fast og stilren i sit udtryk. Der er godt med luft under sofaen, hvilket giver en fornemmelse af harmoni i rummet, når man har højt til loftet. Farven er ret neutral men er ret god til at blive stylet med farverige såvel som neutrale puder.

Pris: 13.999 kroner
Forhandles hos Moodings.com her.


godot_menu_sofaGODOT fra MENU er nok favoritten indtil videre og en sofa, vi har haft i kikkerten længe. Den har perfekte stilrene former, og balancere rigtig fint mellem det bløde og det hårde look. Vores nuværende sofa har samme petroleumsblå farve som GODOT, og det er en farve, vi har været rigtig glade for, da den passer med stort set alt, uden at være kedelig, når den står alene.

Pris: 27.895 kroner
Forhandles hos Moodings.com her.


calm_bloomingville_sofaCALM SOFA fra Bloomingville er en mere klassisk model, som vi først for nyligt har fået øjnene op for. De pæne af denne type modeller kan godt være lidt svære at finde, men denne gør sig utroligt godt. Vi er dog lidt i tvivl, om den bliver for svær at style på sigt, fordi den er mindre tidsløs.

Pris: 9.999 kroner
Forhandles hos Moodings.com her.


semtembre_menu_sofaSeptembre Sofa fra MENU er den sidste, som er på listen over sofaer, vi overvejer. Den er i et lidt mere casual look end de andre tre, men den mørke ramme omkring de lyse puder giver en fed kontrast, og får det casual til at mødes med det stilrene og lidt stringente, som vi søger efter. Denne model er dog lidt mere udfordrende at style med forskellige puder grundet udformingen.

Pris: 29.995 kroner
Forhandles hos Moodings.com her.

2 kommentarer

  • Den sidste er SÅ smuk! men også ret pricy <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Daniel Ishøj & Jacob Dalskov

      Mega smuk! Jeg tror nu alligevel vi ender med MENU – GODOT :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Brand focus: Bolia klar med ny luksuriøs kollektion