Vi skal flytte – drømmen om den perfekte lejlighed! – &ARTICLE
Webshop med den vildeste wow-factor!

Vi skal flytte – drømmen om den perfekte lejlighed!

gram_1


Annonce for GRAM


Yes, I læste rigtigt; vi skal flytte! Selvom nyheden nok ikke er lige så stor og vild for jer, som den er for os, så glæder vi os ustyrligt meget til at dele hele processen med jer, både før under og efter. Lejligheden skal vi overtage 1. februar, så der er god tid til at beslutte sig for de små detaljer, og god tid til at komme med en helt masse inspiration og give vores tanker omkring lejligheden og dens udforming.

gram_indgangsbillede_kogeplader

Drømmen der blev til virkelighed: Køkken-alrum
De af jer som bor i København ved godt at et køkken-alrum ikke hænger på træerne, men det har alligevel været et af kravene for os, når vi nu engang skulle flytte. Og det er altså en realitet med den nye lejlighed. Her i første indlæg om ‘den perfekte lejlighed’, sætter vi fokus på køkken-alrummet, da det bliver det centrale sted i vores lejlighed og forhåbentlig samlingssted for rigtig mange gode minder fremover.

indgang-fresh-3000-4000-60-cm

Hårde hvidevarer er ikke en øv-beslutning
Nogen synes måske sådan noget som, hvilken farve, der skal på væggene, hvilket spisebord man skal have, eller hvad der skal hænge på væggene hører til det sjoveste ved at flytte. Men når du spørger os, som har haft hårde hvidevarer, der ikke helt har fungeret, som vi gerne ville og vi derfor enten er endt ud i (endnu) en gang takeaway eller mad langt ude på natten – for ej at snakke om os i hele køkkenet, fordi vi ingen emhætte har haft, så er det en fest at kunne få lov til at vælge ovnen over ovnene og emhætten over emhættene!

Da GRAM spurgte, om vi ville teame op med dem, var det derfor også helt oplagt; vi elsker deres produkter, og med Jacob som er en vaskeægte køkkennørd, når det kommer til teknik- og funktionsdelen, og Daniel som er et madøre, så er der vist intet bedre match ;) Jacob har givet tommelfingre op for hvidevarer fra GRAM, og ligeledes har Daniel, da ovnene har et hav af funktionen som gør, at man aldrig igen skal spise en tør kylling eller en ubagt bagekartoffel. Livet er altså for kort til dårlig mad, ikke?

gram_still_51_red

Sådan bliver designet i vores køkken
Vores stil er generelt meget nordisk inspireret, så det kommer selvfølgelig også til at kunne ses i vores nye lejlighed. Herunder har vi lavet et lille moodboard, så I kan forvente, hvad der kommer til at ske indenfor. Når vi er flyttet ind må vi se, om det så holder stik; der er jo altid lidt ting, der skal justeres, når man først står i det. Ovnen fra GRAM passer perfekt ind i vores stil med sit klassiske design, og med vores store flotte plankebord, er vi sikre på, at vores (nye) hjem kommer til at danne ramme om en masse kom-sammen-aftener!

gram_1

2 kommentarer

  • Jakob Boman

    Wow… det er jo et sandt drømmekøkken:-) Jeg er stor fan af hvide falder og et clean design!!! Det giver en helt ubeskrivelig ro:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Daniel Ishøj & Jacob Dalskov

      Vi er helt enige! :) Hvide flader kan man aldrig få nok af.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Webshop med den vildeste wow-factor!