TIP: Få nogen til at klare det kedelige for dig – &ARTICLE
5 lamper på ønskelisten

TIP: Få nogen til at klare det kedelige for dig

Advertisement

robotstoevsuger


Annonce for Electrolux


Advertisement

Tag på restaurant, til træning, i Tivoli, på shoppingtur eller en tur i skoven – alt imens rengøringen klarer sig selv. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er altså muligt.

Den faste læser af &ARTICLE vil vide, at vi ikke just jubler af glæde, når det kommer til støvsugning, tørre overflader og fjerne spindelvæv. Det er livet altså lidt for kort til, og vi kan finde et hav af andre ting, som er bedre at tage sig til. Det er alle de små justeringer, optimeringer og forbedringer i hverdagen som gør livet sjovere, og vi tror på, at det skaber et bedre partnerskab og giver mere energi, hvis man sørger for at filtrere alle de kedelige ting, som man ikke går så meget op i, fra.

Vores ny ven er PUREi9 fra Electrolux; en robotstøvsuger. Vi har alle hørt og set hvordan robotstøvsugere ikke kan klare hjørner, tæpper og gulvlister og dermed ikke efterlader hjemmet lige så rent, som man havde forventet. Med sin nye form og nye teknologier er det nu blevet muligt, så du ikke længere skal bekymre dig om, at dét som skulle gøre din hverdag egentlig bare gjorden den mere besværlig.

purei9-techlology-electrolux-2880x1440

Tilmed er robotstøvsugeren lille og kompakt, støjer minimalt og har et flot design i fire forskellige farver. Støvsugeren koster 8.999 kroner – og som medlem af COOP kan du lige nu få den til 6.499 her.

Der er også lavet en fin lille video her, der kort viser, hvad du ellers kan få hverdagen til at gå med, mens robotstøvsugeren har skansen derhjemme :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

5 lamper på ønskelisten