Preview: Her er SS18-nyhederne fra danske AYTM – &ARTICLE
Designervarer, en konkurrence og noget om anvendelse

Preview: Her er SS18-nyhederne fra danske AYTM

aytm_1

Der er ingen tvivl: AYTM er og forbliver et af vores absolutte favoritbrands, når vi tager et kig over den nationale – og den internationale – designscene. De formår altid at ramme tidens trend spot on og altid med et twist af AYTM. For det danske brand er efterhånden ikke så lille længere, og de har skabt deres helt egen identitet med produkter som curva og globe vase i porteføljen.

aytm_15_1440_preview aytm_13_1247_preview

AYTM har fornyligt sendt deres SS18-katalog på gaden som præsentere en masse fine nyheder – og en masse flotte opgraderinger af gamle kendinge; blandt andet en sort version af magasinholderen ‘Curva’. Herudover ser vi ikoniske produkter stylet i nye omgivelser.

Læs også: AYTM – når et brand gør alting rigtigt

Én af de hotteste trends i 2018 bliver brændte og varme farver – det er slet ikke til diskussion – og her må man sige, at AYTM også har ramt godt ind. Og endnu engang på deres helt egen finurlige måde, som understreger deres identitet.

Vi vil ikke knytte så mange flere ord på vores begejstring, men blot lade jer nyde produkterne herunder. I kan se hele kataloget her.

aytm_01_034_preview aytm_02_053_preview aytm_10_929_preview aytm_15_1583_preview aytm_14_1254_preview aytm_15_1461_preview aytm_05_251_preview

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Designervarer, en konkurrence og noget om anvendelse