Er dit badeværelse ikke indbydende? – &ARTICLE
Vi skal have ny sofa

Er dit badeværelse ikke indbydende?

ifo_hygge_1


Annonce for IFÖ


Tanken om en stor, nybygget villa med to badeværelser, der begge er udstyret med gulvvarme, uendeligt med plads, højt til loftet og store vinduer, er nok øverst på manges ønskeliste – men også langt fra muligt. Vi kender selv til dette med vores mikroskopiske Københavner-badeværelse, og derfor har vi teamet op med IFÖ for at fortælle om, hvordan lækker sanitet, mere renlighed og små udskiftninger på dit badeværelse, kan gøre en kæmpe forskel, og få følelsen af lækkerhed og et rum, man vil opholde sig i tilbage.

Hvad er hygge?
Begerebet hygge er et godt dansk udtryk, som ikke har sit eget ord i mange andre lande, og har en lidt flyvsk definition på dansk. Hygge er noget individuelt, men sådan helt overordnet, tror jeg vi alle kan nikke genkende til, at ordene dejligt, behageligt og trygt er indbegrebet af hygge. Tre ord som de fleste kan sidestiller med for eksempel soveværelset – men ikke badeværelset.

Vi har tidligere fortalt, hvordan du får det lækre og velduftende badeværelse her, og hvordan du bringer naturen indenfor her. For os er disse to elementer helt afgørende for et hyggeligt badeværelse, som skaber tryghed. Renligheden kan du selvfølgelig altid arbejde dig til, men vi ved også godt alle, at der er andre ting, der er sjovere at bruge sin tid og kræfter på, og det er netop her IFÖ Spira-serien kommer ind i billedet, som vi gerne vil skabe lidt fokus på. Foruden at være en klassisk designrigtig løsning af sanitet til badeværelset, så er der virkelig optimeret på serien for at give maksimal renlighed og minimal rengøring – som jo så betyder, at vi har mere tid til alt det sjove. Du kan læse mere om, hvordan du får mere tid til det sjove, og mindre tid til rengøring her.

pb_ifo_toro_0095

Så hvad gør du nu?
For at opsummere på vores seneste indlæg, og give dig konkrete råd til at gøre dit badeværelse mere lækkert, renligt og hyggeligt, kommer her vores checkliste:
– Sørg for ordentlig hvid/klar belysning; et gulligt lys kan give følelsen af snavs
– Køb nogle lækre sæber, duftlys og spejle
– Investér i ordentlig sanitet, som holder i mange år. IFÖ Spira har mange forskellige størrelser af håndvaske, så du kan finde lige dén, der passer ind i dit badeværelse
– Få naturen med indenfor i form af planter, små træstubbe eller alternativt med jordfarvet/naturprintet badeforhæng

Vi vil gerne garantere dig, at hvis du gør ovenstående ting, ender du ud med et badeværelse, som du vil elske at opholde dig på, og dit liv bliver altså bare en tand bedre, når du har det rart i dit hjem :)

pb_ifo_toro_0370

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

HAR DU LÆST DETTE?

Vi skal have ny sofa